Normal people scare me

  • 21.04.2017 kl. 20:11Prøver å bli flinkere på å legge ut spontane innlegg, hvor man egentlig ikke skriver særlig mye - men hiver ut noen bilder av dagens outfit og springer videre.
Kom inn døra for en liten time siden, og skal snart ut døra igjen for å dra på trening. Holder på å trene meg opp til sommeren, da jeg har endel shoots frammover, og gjerne vil ta meg best mulig ut i bikini.

Idag ble det sushi til middag, sammen med to kompiser. Kanskje ikke det sunneste, spess når man adder et glass vin, men det er jo tross alt fredag. Litt usportslig av meg, og burde nok tatt dietten min noe mere seriøst om jeg skal nå målene jeg har satt meg.

Så, nå skal jeg komme meg ut av min nye favoritt t-shorte, den kom i posten idag - og var bare heeeelt meg.
(Mitt forsøk på å ta håret bort fra T-shorta funka vist ikke, men leppene mine så smashing ut så jeg legger dette bildet ut uansett, jeg ..)Må få på meg treningsklær, for idag har jeg PT (personlig trener) med meg på trening, og jeg antar at jeg kommer til å bli pushet ganske hardt... Han skal hjelpe meg med å gjøre øvelsene riktig, å gå igjennom treningsplanen min sammen med meg, slik at jeg får et bilde av hva alle disse rare ordene på treningsskjema mitt er. For jeg har helt ærlig ikke snøring på hva jeg holder på med.

Så heeeeidå

 

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sanne Hagen Småvik

Jeg er en dame på 23 år som kommer fra Hammerfest. Jeg jobber for tiden mot å bli Tattoo modell, men har de seneste årene jobbet som undertøysmodell. Jeg skriver om det jeg interesserer meg for, som er alt fra sminke, til personlig utvikling, miljøsaker, og alternativ tro. Jeg har også en kjæreste som sitter i fengsel, og skriver endel om mine tanker og følelser omkring det. Jeg inviterer dere til å ta del i hverdagen min, og få et lite innblikk i tankene mine.

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits